Catharina-Dorinde
Nieuw!   Ongeboren Sterrekind©
Nieuw!   Kennis Boek
Nieuw!   Zielenportretten van bijenwas

 


In 1986 kwam ik voor het eerst met Reiki in aanraking. Ik had net het ziekenhuisleven verlaten, na zo´n achttien jaar als verpleegkundige en docente gewerkt te hebben. Anders dan in het ziekenhuis, kon ik in mijn Reiki-sessies wel mijn ideeën verwezenlijken over hoe ik met mensen om wil gaan.

Eigen praktijk
Bijna 3 jaar

Heden
Niets is absoluut, er is altijd een verandering in stroming...Ik heb geleerd (en leer nog steeds) verantwoording voor mijzelf te nemen en het leven op een positieve manier te benaderen. Dat zelfs op de meest moeilijke momenten "Hulp"aanwezig is in wat voor vorm dan ook. Al is het níet altijd zoals ik mij hulp voorstel. Niets gebeurt zonder reden, ook al is deze reden niet altijd even duidelijk!

Door te "zijn" die ik ben, wil ik graag mensen inspireren hun EIGEN pad te vinden en te volgen, hun leven in eigen hand te nemen, naar hun EIGEN-WIJSHEID te luisteren en te laten ontdekken dat ze véél meer kunnen dan ze zelf denken. Ik houd ervan een "gids" te zijn in dit "Nieuw Tijdperk" van de 21e Eeuw, vol veranderingen. Dit kan o.a. door coaching/counseling.

Ook bestudeer ik het Kennis Boek.

Verleden
In 1989 startte ik mijn praktijk, twee jaar later kreeg ik de zogenoemde derde initiatie. Met Reiki als basis volgde ik mijn eigen weg. Deze leidde naar de "Awakening your Light Body" opleiding in Utrecht en één jaar later naar de Teacher Course bij Sanaya Roman en Duane Packer in Californië.

In het voorjaar van 1994 ging ik daar opnieuw heen om te assisteren bij het seminar, ruim een jaar later gevolgd door de "Building Your Light Body Course" en in de loop der jaren nog meer bijscholing.

Vanaf 1995 volgde ik cursussen bij LaUna Huffines, eveneens in de Verenigde Staten. Na de "Path of Light" en de "Angelic Healing Teacher Course" ben ik in mei 1997 begonnen met de driejarige 'School of Illumination', waarin ik mij verder ontwikkel als een "Licht" dat kan schijnen op het levenspad van een ieder die zijn of haar "Hogere Zelf" zoekt. Als Graduate blijf ik ook haar (bij)scholingen volgen.
Haar beide boeken; Genezen door contact met Engelen, jezelf helen met Licht en Brug van Licht (Uitgeverij Ankh Hermes) heb ik in het Nederlands mogen vertalen.

In de loop der jaren heb ik aan diverse seminars deelgenomen van Dr. Roy Martina, die mij onder andere het bio-energetisch testen heeft geleerd. Van 1993 t/m 2011 was ik officieel geregistreerd bij de Vereniging voor Natuurgeneeskundig Therapeuten (V.N.T.) en de overkoepelende Stichting R.I.N.G.

In 1994 en 1995 heb ik de Buqi-opleiding bij Dr. Shen Hongxun gevolgd. Dit is een traditionele Chinese geneeswijze gebaseerd op twee technieken voor ofwel zelfheling door het doen van Qi-oefeningen of het behandelen van andere mensen. Ook Buqi is een methode voor het overdragen van vitaliserende energie.

Zo nu en dan kom ik in aanraking met interessante aanvullingen op mijn kennis en vaardigheden. In 1998 heb ik de opleiding voor Oligo Therapeute afgerond. In 1999 heb ik energiewerk en healings gedaan in Peru (Cuzco en Machu Picchu) en in 2000 ben ik in Duitsland door Petra Schneider en Gerhard Pieroth getraind voor het geven van LichtWezen Essencesworkshops.
Tevens heb ik jarenlange ervaring in het begeleiden van kuurreizen (balneotherapie) naar Hongarije.
Op regelmatige basis blijf ik mij (bij)scholen in Levenservaring.


* Afbeelding met dank aan uitgeverij De Zaak