Cursus: Jezelf Helen met Licht
Nieuw!   Ongeboren Sterrekind©
Nieuw!   Kennis Boek
Nieuw!   Zielenportretten van bijenwas

 


In deze cursus wordt gebruik gemaakt van het boek van LaUna Huffines; Genezen door contact met Engelen, Jezelf helen met Licht.
In de cursus leer je hoe je het Helende Licht van de Ziel, de Zonne-Engel en de Helende Engelen in het fysieke lichaam kunt brengen.
Je zult het lichtniveau in je cellen verhogen, opnieuw levenskracht brengen in je lichaamssystemen en leiding ontvangen van je Innerlijke Heler. Je zult fysieke schade omkeren, een innerlijke harmonie van vitaliteit, gezondheid en vreugde opbouwen en je zult de weg openen voor diepe spirituele groei.
Daarnaast zul je leren om de helende eigenschappen van Licht, Kleur en Trillingen te gebruiken.

Jezelf helen met lichtSamen met het boek kunnen totaal vier Engelstalige cd's worden gebruikt, met daarop geleide meditaties en muziek. De eerste twee cd's (Volume 1) bouwen als het ware jouw 'Temple of Angelic Healing' op. Het tweede deel van twee cd's (Volume 2) gaat over het helen van lichaamssystemen en cellen. 'Jezelf Helen met Licht - Healing Yourself With Light' - wordt in drie vormen aangeboden. De cursus is ook te volgen als zelfstudiecursus met de genoemde Engelstalige cd's, begeleiding is in overleg mogelijk. De cd's zijn overigens nog niet allemaal in het Nederlands verkrijgbaar.

CD Tempel van Heling
Wel heb ik nu, op veler verzoek, een Nederlandstalige cd-versie gemaakt.
De 'Tempel van Heling', waarop twee door mij ingesproken meditaties/ visualisaties staan met muziek van Michael Hammer.
Hierop wordt je o.a. meegenomen naar de Tempel van Heling en haar zeven kamers. Uit deze kamers kun jezelf een keuze maken en met de Helende Engelen werken.
In 'Bolletje van Licht' ga je op reis met je Wezen van Licht en leer je alles vanuit een andere hoek te bekijken.Voor meer informatie verwijs ik u graag naar de desbetreffende pagina over de meditatie cd.

Cursus: Jezelf Helen met Licht
Daarnaast bied ik 'Jezelf Helen Met Licht' aan als groepscursus met vijf bijeenkomsten van 2,5 uur of in drie niet aaneengesloten dagen. Als daar aanleiding toe is, bijvoorbeeld op uitnodiging van een centrum of groep cursisten, kan ik elders de cursus ook geven. De cursus is veelvuldig in binnen- en buitenland gegeven. Aarzel niet om te overleggen over de mogelijkheden. Dit geldt ook voor het derde aanbod, een ééndaagse workshop, die als introductie op het boek en de cursus kan worden beschouwd.

Meditatie-cd's ingesproken door LaUna Huffines
Naast de cursus zijn er 13 albums, met elk 4 healingmeditaties op verschillende aandoeningen gericht, verkrijgbaar. Deze zijn ingesproken door LaUna Huffines (dus engelstalig), met muziek door Thaddeus. Zo zijn er Angelic Healing tapes voor bijvoorbeeld allergieën, spijsverteringssysteem, angsten, operaties, ziekenhuis, tandarts en pijn.

De Engelstalige nieuwsbrief is te lezen op de website: www.pathoflight.com .