Ongeboren Sterrekind©
Nieuw!   Ongeboren Sterrekind©
Nieuw!   Kennis Boek
Nieuw!   Zielenportretten van bijenwas

 


Het "krijgen" van kinderen is geen recht, maar een voorrecht.
Sterre is de naam van mijn Ongeboren Sterrekind©, en heeft vele wijze lessen met mij gedeeld. Zij spreekt namens de Ongeboren Sterrekinderen©. Sterrekinderen zijn gereïncarneerde Wezens van Licht. Ongeboren Sterrekinderen© zijn op zoek naar hun toekomstige ouder(s).

Door middel van "mijn" meditaties/ visualisaties, Energietekeningen en de muziek van Michael Hammer, help je zowel de Ongeboren Sterrekinderen, jezelf als de toekomstige ouder(s) contact te leggen met elkaar, om de overgang naar de Aardse energieën harmonieus te laten verlopen.

De muziektrilling speelt hierbij ook een grote rol. Door deze muziek tijdens de zwangerschap en bij de bevalling te spelen, wordt de overgang van de hoge Kosmische trilling naar de veel lagere Aardse trilling voor het Ongeboren Sterrekind© vergemakkelijkt. Het spelen van de muziek tijdens de bevalling geeft hem/ haar een warmer welkom op deze Aarde en een herkenning.
Daarnaast kan de muziek onder andere gebruikt worden bij huilbaby's. Het geeft hun troost en vertrouwen.

Boek
Er is een boek met schitterende tekeningen en cd's uit. De muziek is hiervoor speciaal gecomponeerd door de Amerikaanse musicus Michael Hammer. (Hij heeft onder andere ook de muziek gecomponeerd voor Awakening Your Lightbody).